Amazon Web Service – pilvipalvelut

Pilvipalvelut ovat uudistamassa ja valloittamassa digitaalista maailmaa. Aikaisemmin digitaalisten palveluiden ylläpito vaati isoja alkuinvestointeja serverikoneisiin, konesaleihin ja ylläpitäjiin. Paikallisilla serverihuoneilla oli suurempi riski palvelukatkoille, ja rikkoutumistilanteissa palvelut olivat alhaalla pitkäänkin. Virtualisointi on nykypäivän tapa unohtaa fyysiset laitteistot ja ottaa käyttöön skaalautuva pilvipalvelu, jossa sinun ei tarvitse enää huolehtia tietotekniikkasi fyysisistä rajoitteista.

AWS – skaalautuva pilvipalvelu tarpeidesi mukaan

Amazon Web Services (AWS) -pilvipalveluiden virtuaalikoneet skaalaautuvat vapaasti tarpeidesi mukaan, eli alkuinvestointeja ei käytännössä ole. Koska serverikoneet ovat virtuaalisia, myöskään käyttökatkoksia ei ole. Asiakkaana maksat vain luotettavasta ja tarpeidesi mukaan skaalautuvasta palvelusta. Virtualisointi on mahdollisuutesi keskittyä fyysisen koneiston sijaan liiketoiminnallesi arvoa tuottaviin toimintoihin tarpeidesi mukaan skaalautuvassa ympäristössä.

Amazon Web Service -pilvipalvelut ovat käytössä Solinorilla useiden rakentamiemme ja käyttämiemme palveluiden alustana. Tiedämme kokemuksen kautta pilvipalveluiden usein olevan parempi vaihtoehto perinteiselle fyysiselle laitteistolle.

Pilvipalvelu-ammattilaiset apunasi

Solinor on luonut pilveen uusia sovelluksia ja ollut mukana isompien infrastruktuurien pilveen siirtämisessä. Olemme myös rakentaneet Suomen ensimmäisen PCI DSS -sertifioidun pilvessä toimivan järjestelmäkokonaisuuden, Payment Highwayn, joka toimii kokonaisuudessaan Amazon Web Service -pilvipalvelussa.

Omalla tiellämme pilvipalveluiden maailmaan olemme tehneet paljon virheitä, joista olemme kuitenkin ottaneet opiksemme: Voimmekin nyt kokemuksen kautta todeta, että virtualisointi ja pilvipalvelut ovat kannattava sijoitus. Konsulttimme ovat juuri oikeat henkilöt varmistamaan, että saat käyttöösi parhaat toimintatavat ja teknologiat ensimmäisellä yrittämällä.

Meidän tehtävämme on varmistaa, että sinä löydät juuri sinulle sopivat palvelut ja työkalut ideasi toteuttamiseen: Oli kyseessä sitten toimintasi virtualisointi, siirtyminen Amazon Web Service -pilvipalveluun, tai muu pilvipalvelut kattava investointi, me autamme sinua. Konsulttimme ovat intohimoisia uusien teknologioiden käyttäjiä: Käytännönläheisen osaamisensa avulla he varmistavat, että sinulle tarjottu ratkaisu vie automatisoidun pilvipalveluiden käytön mahdollisimman pitkälle aikataulu- ja hintarajoitteet huomioiden.

Virtualisointi kannattaa!

Jos pilvipalvelut herättivät sinussa kysymyksiä tai ajatuksia tai haluat keskustella niiden hyödyistä organisaatiossasi, ota meihin yhteyttä!

digiopas-banner

Voimmeko auttaa?

Joel Leino - Solinor

Joel Leino

CTO

Teknologiat ja arkkitehtuuri

+358 40 078 1024

joel.leino@solinor.com