Käytettävyys ja design

Käytettävyys ja design ovat nousseet eräiksi ohjelmistosuunnittelun tärkeimmiksi osa-alueksi. Digitaalisten palveluiden yleistyttyä erottuminen kilpailijoista on käynyt yhä haasteellisemmaksi. Asiakkaiden on helppo valita haluamansa palvelu useiden kilpailevien palveluiden joukosta ja vaihtamisen kynnys on olematon. Pelkästään välttämättömyyksien tarjoaminen ei siis enää riitä, vaan palveluilta vaaditaan toimivuuden lisäksi myös kykyä erottua joukosta. Käytettävyys ja design nousevat usein ratkaisevaan asemaan kun käyttäjä valitsee haluamansa palvelun: Helposti lähestyttävät ja silmää miellyttävät ratkaisut eli hyvä käytettävyys ja design vievät voiton kilpailutilanteessa.

Suunnittelun keskipisteessä käytettävyys ja design

Käyttäjäkeskeinen suunnittelu on meille arkipäivää: Käytettävyys ja design ovat olleet ohjelmistosuunnittelumme keskipisteessä alusta alkaen. Käyttäjäprofiloinnin ja prototyyppien avulla saamme aikaan käyttäjäystävällisiä järjestelmäympäristöjä, jotka kehittyvät juuri sinun kohderyhmääsi ajatellen. Lue aiheesta lisää sivun oikeasta laidasta!

Käytettävyys palveluillamme varmistamme tuotteidemme vaatimustenmukaisuuden ohessa myös niiden helppokäyttöisyyden. Me Solinorilla luomme lähtökohtaisesti käyttäjäystävällisiä ratkaisuja positiivisen asiakaskokemuksen ja tehokkuuden maksimoimiseksi.