Linux-konsultointi

Linux on ollut jo pitkään käytetyin palvelualusta pilvessä ja konesaleissa. Linux-pohjaisten järjestelmien suosio palvelinympäristöissä pohjautuu vahvasti niiden vakauteen ja turvallisuuteen, mutta ennen kaikkea mukautuvuuteen. Käytännössä kaikki Linux-jakelut ovat myös kustannustehokkaita käyttää, mikä tekee Linux-pohjaisista järjestelmistä edullisia.

Linux-konsulteillamme on pitkä kokemus suorituskyky-, saatavuus- ja tietoturvakriittisistä Linux-järjestelmistä, joita olemme suunnitelleet, toteuttaneet ja ylläpitäneet yli kymmenen vuoden ajan. Kun tarvitset kokonaisratkaisua skaalautuviin ja kriittisiin järjestelmiin, täydentävää Linux-osaamista tai vain hetkellistä kiireapua, luota meihin – ratkaisemme tarpeesi edullisesti, nopeasti ja joustavasti. Voimme tehdä yhdessä töitä ammattilaistesi kanssa tai huolehtia kokonaisuudesta puolestasi avaimet käteen -periaatteella.

Voimme toimia etäapuna tai tulla sinne, missä apua tarvitaan. Tarvittaessa voimme myös kouluttaa nykyiset osaajasi alan parhaiden käytäntöjen mukaisiin toimintamalleihin, jolloin palveluidesi ylläpito helpottuu. Kun teemme asiat yhdessä kerralla oikein, luomme toimivan pohjan kustannustehokkaalle ja turvalliselle toiminnalle nyt ja tulevaisuudessa.

Kaikki Linux-konsulttimme ovat suorittaneet vähintään RHCSA- (RedHat Certified System Administrator) ja RHCE- (RedHat Certified Engineer) sertifioinnit. Lisäksi olemme yksi harvoista Red Hat Advanced Business Partner -statuksen saavuttaneista Data Center Infrastructure -luokassa. Todellinen tae osaamisestamme on kuitenkin vuosien kokemus tuotantojärjestelmien rakentamisesta ja ylläpidosta.

Pystymme yleensä vastaamaan avunpyyntöihin välittömästi – ymmärrämme, ettei palveluiden ollessa alhaalla aikaa ole sekuntiakaan hukattavaksi. Laitamme palvelusi pystyyn ensin ja huolehdimme byrokratiasta vasta sitten.

digiopas-banner

Voimmeko auttaa?

Joel Leino - Solinor

Joel Leino

CTO

Teknologiat ja arkkitehtuuri

+358 40 078 1024

joel.leino@solinor.com

Tutustu ajatuksiimme!