Maksamisen palvelut: Maksupalvelu tarpeidesi mukaan

Maksamisen on murroksessa. Perinteiset maksutavat ja maksupalvelut kuten käteinen ja korttimaksaminen eivät enää riitä nykyajan tarpeisiin. Käteisen ja korttimaksamisen rinnalle on tullut uusia maksupalvelu mahdollisuuksia: Bitcoin, lähimaksaminen, mobiilimaksaminen, nettimaksaminen, Paypal, Apple pay ja paljon muita. Kuluttajat vaativat maksupalveluiltaan helppokäyttöisyyttä sekä nopeutta, mutta myös enemmän kuin yhden mahdollisen maksupalvelun. Palveluntarjoajalle voi olla vaikeaa selvittää mitkä maksupalvelut ovat heille parhaita, tai edes tarpeellisia.

Asiantuntijasi maksupalvelu turvallisuudessa

Monet verkkopohjaiset maksupalvelut kykenevät jo tallettamaan asiakkaidensa korttitiedot, jotta maksaminen sujuisi jatkossa nopeammin. Samalla tietomurrot lisäävät kortteihin liittyviä riskejä maksupalveluissa. Tämän takia tietojen käsittelyn turvallisuutta maksupalveluissa kontrolloidaan esimerkiksi maksukorttitoimialan tietoturvastandardin (PCI DSS) mukaisesti.

Yli 10 vuotta sitten Solinor läpäisi ensimmäisenä Suomalaisena ohjelmistotalona PCI DSS auditoinnin. Kaksi vuotta sitten Solinor teki taas suomalaista historiaa saamalla ensimmäisenä suomalaisena ohjelmistotalona PCI DSS sertifikaatin pilvessä ylläpidetylle maksupalvelulle Payment Highwaylle.

Maksamisen palvelut ydinosaamisenamme

Payment Highway on kehittämämme maksupalvelu, jota rakentaessamme olemme oppineet maksupalveluiden salat niin automatisoinnin kuin turvallisuudenkin tasolla. Maksamisen palvelut ydinosaamisenamme tarjoamme käyttöösi Suomen kattavimman kokemuksen ja uusimmat teknologiat sähköisen maksamisen toimialalta.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä ja anna meidän ratkaista maksupalveluihin liityvät kysymykset ja ongelmat puolestasi!

digiopas-banner

Voimmeko auttaa?

Sami Karhunen BW pallo

Sami Karhunen

CBDO, Payment Services

Payments, Business Development, Consulting

+358 50 535 0505

sami.karhunen@solinor.com

Arno Hietanen BW pallo

Arno Hietanen

Head of Payments

Payments, Payment Technology, Development

+358 44 722 6152

arno.hietanen@solinor.com