Maksamisen palvelut: Maksupalvelu tarpeidesi mukaan

Maksamisen on murroksessa. Perinteiset maksutavat ja maksupalvelut kuten käteinen ja korttimaksaminen eivät enää riitä nykyajan tarpeisiin. Käteisen ja korttimaksamisen rinnalle on tullut uusia maksupalvelu mahdollisuuksia: Bitcoin, lähimaksaminen, mobiilimaksaminen, nettimaksaminen, Paypal, Apple pay ja paljon muita. Kuluttajat vaativat maksupalveluiltaan helppokäyttöisyyttä sekä nopeutta, mutta myös enemmän kuin yhden mahdollisen maksupalvelun. Palveluntarjoajalle voi olla vaikeaa selvittää mitkä maksupalvelut ovat heille parhaita, tai edes tarpeellisia.

Asiantuntijasi maksupalvelu turvallisuudessa

Monet verkkopohjaiset maksupalvelut kykenevät jo tallettamaan asiakkaidensa korttitiedot, jotta maksaminen sujuisi jatkossa nopeammin. Samalla tietomurrot lisäävät kortteihin liittyviä riskejä maksupalveluissa. Tämän takia tietojen käsittelyn turvallisuutta maksupalveluissa kontrolloidaan esimerkiksi maksukorttitoimialan tietoturvastandardin (PCI DSS) mukaisesti.

Yli 10 vuotta sitten Solinor läpäisi ensimmäisenä Suomalaisena ohjelmistotalona PCI DSS auditoinnin. Kaksi vuotta sitten Solinor teki taas suomalaista historiaa saamalla ensimmäisenä suomalaisena ohjelmistotalona PCI DSS sertifikaatin pilvessä ylläpidetylle maksupalvelulle.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä ja anna meidän ratkaista maksupalveluihin liityvät kysymykset ja ongelmat puolestasi!