Crafting Awesome Digital Services

Solinor on digitalisaation ammattilainen. Rakennamme loistavia digitaalisia palveluita ja olemme asiakkaidemme luotettu kumppani digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä.

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme rakentamaan palveluita, jotka mahdollistavat menestymisen digitalisoituvassa maailmassa. Toteutamme projekteja kokonaisuuksina, tarjoamme täsmäosaamista konsulttien muodossa sekä vastaamme palveluiden jatkuvasta analytiikasta, ylläpidosta ja jatkokehityksestä.

Asiakkaamme

Työskentelemme tyypillisesti liiketoiminnan vetäjien sekä kumppanuuksista ja digitaalisista hankkeista vastaavien henkilöiden kanssa, kun he haluavat näkemystä siihen, miten digitalisaatiota voisi hyödyntää osana liiketoimintaa, haluavat nousta uudistuvan markkinan kärkeen loistavien digitaalisten palveluiden avulla ja tarvitsevat kumppanin, joka pystyy jalostamaan asiakkaan ideat digitaalisiksi palveluiksi.

Monet asiakkaistamme on huomannut, että heidän nykyiset palvelut tai toimintatavat eivät vastaa nykypäivän tarpeita ja tarvitsevat niille uudistajan. Osa on vain kyllästynyt toistuvasti epäonnistuneisiin ohjelmistoprojekteihin ja nykyisten kumppanien kyvyttömyyteen edesauttaa organisaation ja liiketoiminnan muutosta.

Jotkut asiakkaistamme ovat jo pitkällä digitalisaation polulla ja tietävät hyvin mitä ovat tekemässä. Heidän kanssaan täytämme tarpeen puuttuvalle täsmäosaamiselle kehityksen tueksi. Olemme mukana vauhdittamassa tekemisen tahtia ja tuomassa pöytään omat vahvuutemme ja parhaat käytäntömme.

Kuinka toimimme?

  • Lähestymme digitaalisia palveluita liiketoiminta edellä.
  • Näemme digitaaliset palvelut kokonaisuuksina. Hallitsemme digitaalisten palveluiden toteutuksen kaikki vaiheet palveluiden ideoinnista ja konseptoinnista kehitykseen ja ylläpitoon sekä analytiikkavetoiseen optimointiin. Ymmärrämme digitaalisen liiketoiminnan kokonaiskuvan.
  • Meidän kanssamme työskennellessä ei kannata odottaa, että teemme ainoastaan mitä käsketään, vaan otamme rohkeasti kantaa siihen, miten kehitettävä palvelu tukee parhaiten asiakkaan liiketoimintaa.
  • Emme ole kiinnostuneita kehittämään keskinkertaisia ohjelmistoja, vaan ihmisemme ovat omistautuneita rakentamaan huippuluokan palveluita. Tämän takia haluamme, että myös asiakas on sitoutunut vaatimaan parasta laatua palvelunsa loppukäyttäjälle.
  • Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua kaikissa projektien vaiheissa, minkä takia meillä työskentelee kommunikaatiokykyisiä ja bisneshenkisiä asiantuntijoita.
  • Onnistuminen on meille henkilökohtaista. Olemme työntekijöidemme omistama yhtiö ja siksi sitoutuneita rakentamaan kestäviä asiakassuhteita.
  • Kanssamme on helppo lähteä liikkeelle, sillä asiakkaamme sitoutuvat meihin näyttöjen ja hyvän tekemisen, ei vaikeiden sopimuspykälien kautta.

Kuinka voimme palvella juuri sinua?

digiopas-banner

Voimmeko auttaa?

Pekka Koskinen BW pallo

Pekka Koskinen

Hallituksen puheenjohtaja

+358 40 590 5670

pekka.koskinen@solinor.com

SOLINOR OY

PERUSTETTU

2002

LIIKEVAIHTO

4,1 M€ (2016)

HENKILÖSTÖ

60+

PROJEKTIT

120

TOIMIPAIKKA

Helsinki

TOIMITUSJOHTAJA

Aki Koikkalainen

OMISTUS

Yhtiön työntekijät